3.4.2011

Oikea polku?

Oletko koskaan miettinyt, mistä tietää tekeekö oikein? Asiat jotka on suuria päätöksiä, ovat vaikeita päättää. Aina sanotaan, että sydän tietää. Entäs jos on tehnyt päätöksen sen pohjalta että tuntuu hyvälle ja huomaat myöhemmin olevan sen väärä. Onko meille kaikiille kirjattu kohtalo, jonka mukaan me menemme. Mikä on se päämäärä, johon pitää niin kovasti oppia elämässä?

Suuret muutokset elämässäni ovat olleet: parisuhteet, erot, ystävyydet ja muutot. Olen huomannut, että hyvältä tuntuvat asiat eivät olekkaan lopuksi niin hyviä, kun oletin. Vai pitäisikö oletukset laittaa nollaan, niin voisi nauttia kaikesta täysillä.

Olen nyt muuttamassa mieheni kanssa yhteen. Paikkakunta on minulle lähes tuntematon ja miehelle kotikunta. Minulla on ollut pelkoa ja iloa, joten voinko olettaa että sekavat tunteeni johdattaa hyvään. En uskalla odottaa täysillä hyvää, koska luultavasti silloin joudun pettymään. Mutta mikään muu ei auta kun ottaa selvää asiasta :)

Mikä on lopputulos, johon päädytään..mihin meidät valmistetaan elämän tiellä? Onko se kumppani, yhteinen asunto ja lapsia ja/tai lemmikkejä?

Rakkaudella Kaarina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti